Корисна інформація для любителів елітних напоїв

Jack Daniels


Американський та шотландський віскі — це, як говорять в Одесі, дві великі різниці. Якщо традиційний скотч відразу розкривається багатогранним букетом, смакова палітра Jack Daniels не така витончена. Втім, це не означає, що американський віскі менш популярний. Оригінальний Jack Daniels виготовляють в американському штаті Теннессі. Хоча класичний варіант або Jack Daniels Apple в магазині часто позиціонується як віскі, технічно це, скоріше, бурбон. Проте виробник вчасно зареєстрував цей напій як Tennessee whiskey, тож бурбоном його вже й ніхто не називає.

Питання №1

Різновиди Jack Daniels

Популярний бренд представляє унікальну лінійку купажованого віскі. Крім яблучного варіанта, на полицях магазинів знайдуться:

Jack Daniel’s

лідер бренду, вироблений за класичною рецептурою. Напій має золотаво-янтарний відтінок та насичений багатогранний смак з нотками солодкої карамелі та торф’яного диму. Ароматику доповнюють прянощі та горішки.

Old No. 7

ароматні нотки тютюну, сухофруктів та карамелі. Серед відтінків смаку відчуваються тони ірисок-тягнучок.

Tennessee Honey

має міцність 35%, а одним з компонентів складу є медовий лікер. Тож віскі з першої краплі вражає запахом стиглих фруктів та меду.

Gentleman Jack

вишуканий напій, який засновник бренду винайшов для своєї дами серця. Аромат віскі багатий нотками горіхів, цитрусів та доповнюється дубовими тонами. У смаку прослідковуються прянощі та лакриця. Для досягнення неперевершеної м’якості цей віскі ще раз відфільтровується після витримування.

Unaged Rye

білий невитриманий віскі, що має у своєму складі 70% жита, а кукурудза в цьому варіанті виступає лише як доповнення. Аромат багатий цитрусовими та фруктовими нотками. Відмінно відчувається й солод, а смак сповнений неповторними відтінками гіркого імбиру.

White Rabbit Saloon

віскі, спеціально створений на честь 120-річного ювілею бара «Білий кролик», що відкрив Деніел. Смак напою солодкуватий, з нотками яблучної випічки та бананів, а в ароматі відчуваються карамель, прянощі та солодкі льодяники.

Single Barrel Rye

преміумнапій, створений за технологією подвійного очищення вугіллям. Букет наповнений ароматами цукатів, дуба та карамелі.

Sinatra Century

виготовлений до 100-річчя Френка Сінатри. Аромат підкреслюють підтони мускату, мигдалю, кавуна та арахісу, а на смак добре відчувається крем-ваніль.

150th Anniversary

ювілейний віскі з ароматами кориці, фруктів та меду, доповнений смаками горіхів та карамелі, випущений до 150-річчя бренду.

Оцінити відмінності різних варіантів Jack Daniels дуже просто. Завітайте на сайт MAUDAU, де ви знайдете безліч фірмового алкоголю за прийнятними цінами. Відкрийте для себе неймовірний світ віскі від популярної торгової марки!

Зв'язок із керівництвом компанії
Чи не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, є побажання чи питання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.