Одне з головних питань

Як вибрати ресторан для корпоративу?


Місто Лева, древнє та величне, приваблює мандрівників, що цікавляться історією та культурою західноукраїнського регіону, великою кількістю старовинних архітектурних пам’яток, монументальних скульптурних та музеїв.

Але водночас росте число туристів, які подорожують сюди і з метою ознайомлення з автентичною кухнею Прикарпаття, що славиться далеко за межами України. Логічним початком або завершенням кількаденного групового туру стане святкування цієї події в одній із місцевих ресторацій.

Дана стаття дасть мандрівникам-гурманам поради про те, як вибирати ресторан для корпоративу у Львові. Буде корисним цей матеріал і для львів’ян, що планують відзначення в одному з міських закладів громадського харчування весілля, ювілею чи іншої визначної події. 

Корисно для кожного:

Загальні рекомендації

Існує кілька найбільш важливих критеріїв, важливих для вибору ресторану, підходящого для такого роду святкувань. Відповідні чинники наводяться в переліку нижче. 

1. Місткість зали

Кожне таке приміщення для відвідувачів розраховане на певну кількість посадкових місць. Слід врахувати при цьому й орієнтовну програму святкового заходу. Зазвичай його учасники претендують ще й на наявність простору для танців. Тому якщо є можливість, краще віддавати перевагу більш просторій залі. Наприклад, для туристичної групи чисельністю в 30 осіб комфортним варіантом буде приміщення з 50 посадковими місцями.

2. Розташування закладу

Якщо учасники свята мешкають у готельно-ресторанному комплексі, зверніть увагу на ресторан, що є його структурним підрозділом. У такому випадку у гостей не буде проблеми щодо того, як добратися по завершенні корпоративу в свій готельний номер. А запрошені на цей захід автомобілісти, особливо ті, що не п’ють спиртного, обов’язково поцікавляться наявністю поблизу ресторації паркінгу для машин – краще, якщо ця стоянка буде охоронятися.

3. Банкетне меню

Кожен львівський ресторан пропонує відвідувачам власний асортимент гарячих та інших фірмових страв, коктейльну карту, певний вибір алкогольних напоїв та десертів. Багато таких закладів мають власні фішки. Наприклад, дуже популярним у Львові є ресторанчик грузинської кухні «Churrasco Grill & Wine», що приємно дивує гостей можливістю безліміту м’ясних гриль-страв, в тому числі сервісом доставки їх в межах міста.

4. Інтер’єр

Стиль приміщення має відповідати тематиці корпоративної вечірки. Для особливо вимогливих замовників значення має все, від дизайну стін та стелі до фактури й декору скатертин і кольорової гами серветок. Сервіс деяких ресторанів включає оформлення банкетних зал відповідно до вимог і побажань клієнтів. Така послуга актуальна для відзначення весіль та ювілеїв.

Бронювати ресторан краще заздалегідь, особливо якщо корпоративний захід планується в період зимових чи інших улюблених мешканцями Прикарпаття свят. Труднощі з відповідним замовленням, не зробленим завчасно, можуть викинути також літом та восени – цієї пори на Львівщині відбувається найбільше весіль.


Чому корпоративне свято найкраще відзначати в ресторані?

Затишна ресторанна атмосфера є для святкування корпоративу оптимальною. Вона гарантує всі умови для повноцінного відпочинку, дозволяє забути про роботу та прогнати тривожні думки.

Це найкраще рішення, щоб влаштувати повноцінне свято – зі смачною кухнею та уважним і якісним обслуговуванням.

  • Плюсом для проведення вечірки у відповідних умовах буде наявність приємної музики – це може бути навіть виступ вокально-інструментальних колективів чи відомих у місті співаків соло.
  • Відпочинок, що включає смачні страви та напої, надає можливості для приємного спілкування, є гарантією релаксації, незабутніх вражень та насолоди від вишуканих кулінарних шедеврів.
  • Це можливість вибору улюблених наїдків, апетитних закусок та випивки – львівські ресторації пропонують вибір вишуканих коктейлів для настрою та безалкогольних, маркові благородні вина та альтернативні варіанти для любителів міцненького.
  • Оскільки конкуренція між рестораціями міста Львів висока, їх персонал намагається показати себе з найкращого боку, виявляючи до клієнтів максимальну увагу, чемність, гостинність та працюючи при цьому швидко.
  • Якщо компанія невелика, є варіант замовити не банкетну залу повністю, а кілька столиків – таке рішення стане раціональним та вигідним із фінансової точки зору.

Оформити відповідне бронювання можна в зручному форматі онлайн – практично кожен львівський ресторанчик має свої координати в інтернеті.

Зв'язок із керівництвом компанії
Чи не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, є побажання чи питання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.