Актуально сьогодні

Які квіти обрати для чарівного букета нареченої?

Такий атрибут, як весільний букет потребує великої уваги та ретельного підбору його складових. Він повинен гармонічно доповнювати образ майбутньої дружини, підходити до сукні та відповідати стилю й формату свята. Найкраще, цю важливу справу доручити справжнім професіоналам у даній сфері, наприклад студія флористики "LoraShen", яка зможе оформити дивовижний та унікальний букет враховуючи всі побажання нареченої.

Поради для вибору букета

Поєднання квітів та образу, являється першочерговим правилом. Якщо сукня білосніжна, то наявність квітів яр яскравого кольору буде виглядати занадто контрастно. Якщо наряд молочного кольору, то відмінно підійдуть кремові та ніжно рожеві квіти. Обирати рослини треба такі, які довго тримають свіжий стан та можуть тривалий час бути без води.

Дуже великий та важкий букет швидко втомить наречену, тому треба обирати компактні композиції. Пора року також впливає на вибір квітів. Для того, щоб рослини як найдовше зберігали сою свіжість та красоту, букет повинен бути зі спеціальною капсулою для води.




Різновиди букетів, їх форми та квіти

У флористиці існують спеціальні стилі для весільних букетів, це прованс, рустик, шеббі шик, бохо, тіфані, лофт тощо. Композиція не повинна звертати на себе велику увагу, а тільки гармонійно підкреслювати образ дівчини та поєднувався з кольором сукні.

Найбільш відповідні квіти для весільного букета наступні.

Лілії

Це дивовижна класика, яка не виходить з моди вже багато років. Завдяки пишним та великим бутонам достатньо декілька одиниць, щоб отримати гарну та пишну композицію. Такі квіти символізують непорочність та чистоту й відмінно підходять до білого або молочного кольору сукні.

Хризантеми

За повір’ям наявність таких рослин в букеті приносить молодятам щастя, любов та удачу. Такий букетик дуже гарно виглядає у руках, та підкреслює наряд молодої. Квіти довго можуть бути без води. Також вони відмінно підійдуть для прикрашання весільного столу.

Троянди

Незамінні та універсальні квіти для будь-якої пори року. Якщо треба замовити весільний букет, то дівчата найчастіше обирають саме їх. Різноманітна кольорова гамма, пружні й гарні бутони та символізація любові.

Орхідеї

Такий букет буде витонченим та граціозним. Пелюстки цих квітів надають композиції особливий шарм. Обирають рослини з тонким ароматом та крупними бутонами.

Фрезії

Підкреслюють й символізують ніжність та наявність теплих, романтичних почуттів. З них виходять легкі, витончені та «повітряні» композиції, які практично не відчуваються в руках.

Гербери

Підійдуть загадковим нареченим з веселим та позитивним характером. Їхні сонячні відтінки підіймуть настрій та подарують святкову атмосферу. Можна обрати однотонну або різнокольорову композицію.

Піони

Відмінний варіант, коли весілля призначене на кінець літа. Саме у цей час вони розкривають свої неймовірні бутони та дарують свою красу світу. З них виходять неймовірні квіткові композиції, які уособлюють любов.

Найчастіше флористи компонують букети саме з цих квітів, доповнюють рослини гарними декоративними травами, правильно поєднують кольори, обгортають у дизайнерський папір зі стрічками чи не використовують їх взагалі, і в результаті наречена отримує букет своєї мрії. Форму композиції також підбирають за побажаннями та формою квітів. Букети можуть бути круглими, каскадними, з декором у вигляді сфери тощо. Флористика – це вид мистецтва, який об’єднує в собі технічні процеси роботи з рослинами, творчість та креатив.


Зв'язок із керівництвом компанії
Чи не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, є побажання чи питання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.